Even voorstellen!

Ik ben Melissa, geboren en getogen in Maastricht en jullie ervaringsdeskundige op het gebied van geboorte en borstvoeding want beide mijn kindjes zijn met behulp van HypnoBirthing technieken geboren en langdurig borst gevoed!

 

Waarom je voor mij zou moeten kiezen…

…ik ben direct en eerlijk

…ik heb een mening en geef je daarmee advies

…ik heb no hard feelings, maar support jouw (bewust gemaakte) keuze

…ik ben er (sowieso telefonisch) voor je tijdens, maar ook ná de cursus

…lees gerust verder om een indruk te krijgen!

Melissa

Tijdens beide zwangerschappen heb ik met mijn partner de zwangerschapscursus HypnoBirthing gevolgd, want ik wilde iets anders dan de typische pufcursus waarover ik in mijn omgeving hoorde. Ik wilde geen schreeuwende vrouw zijn tijdens de bevalling zoals je in veel films ziet. En daar had ik een goede keuze gemaakt en mijn partner meesleept naar een HypnoBirthing zwangerschapscursus! Door de cursus kreeg ik veel informatie over mijn lichaam waardoor ik vol vertrouwen naar de geboorte van onze kids uitkeek! Zoveel informatie gekregen en wetende welke opties er waren, konden mijn partner en ik kiezen wat bij ons paste. Kiezen? Ja, er is eigenlijk zoveel mogelijk als het met je zorgverlener besproken word.

Twee totaal verschillende geboortes; thuis en in het ziekenhuis; waar ik (en mijn partner) de regie bleef houden en met een heel tevreden en warm gevoel op terugkijk!

Door de mooie kalme geboortes van mijn zoontjes voelde ik dat ik eraan wilde bijdragen dat alle ouders dit kunnen ervaren, zelfs als het anders loopt dan gewenst! Dus ben ik een opleiding gaan volgen en me gaan certificeren, zo heb ik HypnoBirthing Maastricht, zwangerschapscursus by Melissa opgezet. Misschien merk je al dat dit echt mijn passie is, en ik ook buiten de cursus om graag je persoonlijke situatie bekijk en je zal helpen waar ik kan zodat jullie de regie behouden en keuzes maken die bij jullie passen. Je mag me zelfs tijdens het geboorteproces appen of bellen, wellicht ben ik zelfs in de buurt mocht je me graag persoonlijk om raad willen vragen.

 

Daarbij ben ik aangesloten bij de Vereniging HypnoBirthing Nederland & België. En gecertificeerd door het HypnoBirthing® Institute in Amerika.